Gebouwd voor social media!

Gebouwd voor social media

Voor elk evenement is social media van levensbelang. Niet alleen kun je de aanwezigen makkelijk en snel op de hoogte houden, maar je kunt ook de thuisblijvers laten zien wat voor een toffe bands op jouw podium staan.

Omdat de foto’s direct beschikbaar zijn na uploaden, kun je met de Evenementenbeeldbank direct uitsneden maken voor elk kanaal in een paar tellen. Omdat je het druk hebt tijdens een evenement, is er een speciale optie toegevoegd: Snel Social Media.

Hier staan de meest gebruikte social media kanalen en kun je razendsnel (in minder dan 1 minuut!) uitsneden maken voor -in dit geval- 3 social media kanalen. Dit is inclusief de naam van de fotograaf én het logo van het evenement. Wil je andere kanalen? Geen probleem; die voegen we voor je toe.

De tijd die je overhoud door de Evenementenbeeldbank, kun je gebruiken om te genieten van je eigen evenement!

Vertel mij alles over uitsnijden!