Nieuwe foto’s in 1 oogopslag!

Nieuwe foto’s in 1 oogopslag!

Ken je dat? Je zit te wachten tijdens een evenement op de foto’s die een fotograaf zou uploaden, maar je kan ze niet vinden. Dan blijkt dat je in een verkeerde map hebt gekeken of dat de fotograaf ze in een andere map heeft gezet dan waar jij dacht.

Irritatie, frustratie en verloren tijd. Hoe handig is het, als je gewoon 1 scherm hebt waar de foto’s vanzelf op verschijnen als ze geüpload zijn. Niks meer bladeren in mappen en kijken naar wijzigingen, maar gewoon inloggen op de Evenementenbeeldbank en direct zien wat er nieuw is. Immers; alle nieuwe foto’s staan als eerste in het overzicht van de Evenementenbeeldbank:

Maak je dan ook nog een keuze uit het filter aan de linkerzijde voor bijvoorbeeld de bandnaam? Dan krijg je exact te zien wat je nodig hebt en binnen een minuut heb je de foto’s voor de belangrijkste social mediakanalen.

Zó werk je sneller, eenvoudiger én slimmer met de Evenementenbeeldbank!

Ik wil ook slimmer werken!